replica uhren rolex replica replicas relojes fr.wellreplicas.to pt.wellreplicas.to pl.wellreplicas.to de.upscalerolex.to orologi replica es.upscalerolex.to fr.upscalerolex.to

Rólunk - Étlap gyártás és készítés

Étlapgyártás és készítés

Cégünk, a DA CAPO KFT. 1991 óta szolgálja ki megrendelőit magas minőségű, egyedi termékekkel. Olaszországból vásárolt kifogástalan minőségű bőrökből és alternatív anyagokból, naprakész európai szabványok szerint dolgozunk, a legmodernebb gépek felhasználásával. Étlapjaikat, vendégkönyveiket, szobamappáikat és szállodai kiegészítőiket egyedi igényekre szabva készítjük el. Ezeken felül más bőrdíszműves terméket - táskát, aktatáskát, pénztárcát, levéltárcát, konferencia mappát, névjegy- és hitelkártya tartót – is legyártunk. Keresse fel bemutatótermünket vagy vegye fel velünk a kapcsolatot honlapunk segítségével!

Étlapgaléria

Szállodai kiegészítők - Étlap gyártás és készítés

Szállodai kiegészítők

A szobamappa ne csak megszokásból legyen az asztalon, hanem legyen a szoba része és dísze! 1991. óta gyártunk szállodáknak exkluzív szobamappákat, és ezek mellé számos kiegészítőt is kínálunk. Jegyzetpapírtartót, jégvödröt, vízforralót, minibár árlistatartót, kínálótálcát stb. Ezt mind bőrbe kötve, egyedileg emblémázva, személyes igényekre szabva. Gondolja végig, mire lehet szüksége ahhoz, hogy vendégeit több információval tudja ellátni. Mi pedig segítünk ötleteit magas minőségi normák szerint megvalósítani.

Ha szeretne többet megtudni szállodai kiegészítőinkről, írjon nekünk az alábbi email címen:
info@etlapgyartas.hu

Szállodai kiegészítők galériája

Miért minek válasszon? - Étlapgyártás és készítés

miért minket válasszon?

Kizárólag olasz alapanyagokból

Cégünk kizárólag saját importból szerzi be a magas minőségű alapanyagokat. Több tucat olasz gyártótól vásárolunk, mindig a legszebb és legjobb minőségű bőr, műbőr és vászon anyagokat választva ki. Ezek az anyagok önmagukban hordozzák a minőségi, elegáns vagy akár könnyedebb „bisztrós” megjelenést.

Ahogyan Dolgozunk

1

igényfelmérés

Az első, hogy felmérjük étterme és az Ön igényeit, majd az ehhez legmegfelelőbb ajánlattal jelentkezünk!
Az igényfelmérés díjtalan. Akár már kérheti most is!
+36 70 383 0383

2

anyagbeszerzés

Kizárólag prémium alapanyagokkal dolgozunk! Ha kell, akkor Olaszországig autózunk érte azért, hogy Önnek a legjobbat nyújthassuk!
Ugyanezen alapanyagokat használjuk nemzetközi színvonalú bőrtermékeink elkészítésekor is.

3

étlapkészítés

Miután kiválasztottuk a legmegfelelőbb anyagot, legyártjuk az étlapokat. A gyártásról folyamatosan informáljuk Önt, hogy a folyamatok átláthatóak legyenek.

4

garancia

Garantáljuk, hogy új étlapját vendégei szeretni fogják, Ön könnyen tud majd velük dolgozni, miközben azok az étterem díszei lesznek és ha bármilyen, a gyártásból származó probléma merülne fel, azt a gyártást követő 6 hónapig ingyen kijavítjuk.

Referenciák

Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés Referenciák - Étlapgyártás és készítés

Kapcsolat

Keressen minket bátran! Írja meg elképzeléseit, igényeit, kérdéseit! Szakembereink készséggel segítenek megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb alternatívát, hogy egyedi és különleges étlap, mappa, szállodai kiegészítő segítségével szolgálhassa ki vendégeit.

 • Bemutatóterem

  1077 Budapest, Rózsa utca 38/A.
  (Bejelentkezés szükséges)

 • Telefon

  +36 70 383 0383

 • E-mail

  info@etlapgyartas.hu

Keressen Minket!


  [recaptcha]